13 mar 2023 10:42

Admiterea în CNM a elevilor cu rezultate deosebite la olimpiade școlare

  • A fost publicată Dispoziția șefului Direcției generale management resurse umane nr. DGMRU-4 din 09.03.2023, privind admiterea în colegiile naționale militare în anul școlar 2023-2024 a elevilor cu rezultate deosebite la olimpiade școlare, și poate fi consultată accesând link-ul următor https://bit.ly/3Ljczop  

DE REȚINUT!

  • Candidații cu performanțe deosebite, care au obținut pe parcursul gimnaziului, premiul I la etapa națională a olimpiadelor școlare organizate și finanțate de Ministerul Educației sau au obținut premiile I, II sau III la competiții internaționale recunoscute de Ministerul Educației, sunt declarați ADMIS și sunt înscriși în colegiile naționale militare, dacă îndeplinesc condițiile și criteriile de recrutare stabilite prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.217/2019, cu modificările și completările ulterioare - disponibil aici www.recrutaremapn.ro/reglementari.php .

  • Pentru informații detaliate și consiliere te poți adresa personalului recrutor de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din județul/sectorul în care domiciliezi. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php .

Dacă dorești o carieră în Armata României

și urmează pașii indicați